Agenda nedatată, cadou pentru un prieten

Un cadou special, creat anume pentru un bun prieten. Doar foile au fost cumparate, de fapt recondiţionate dintr-o agendă de la librarie.


Coperta este din catifea kaki, iar aspectul este, în mod bizar, de piele întoarsă. Pe copertă are monograma destinatarului (I şi T), care a fost creată în Quark, printată, tăiată cu cutterul pe margine şi apoi şablonul a fost umplut cu vopsea aurie pentru textile.

Pe prima pagină, numele cadorisitului se regăseşte întreg, iar coperta interioară este din carton subţire cafeniu deschis.

La final, hârtia cu care am împachetat este de fapt, o fâşie de tapet lila, iar în loc de fundă, tot monograma, din Cernit. A fost un experiment, să văd dacă pot obţine monograme din polimer, dar fiindcă l-am considerat reuşit, i-am dat această utilizare originală, de ornament pentru pachet.



Felicitarea este o semi-tehnică a şerveţelului. De fapt, am "lipit" şerveţelul de hârtie prin transfer termic, folosind folie de celofan din bucătărie, încălzită cu fierul. Gărgăriţa este în relief, fiind fizic lipită de hârtie felicitării.
Continuare "Agenda nedatată, cadou pentru un prieten"

S-ar putea să te intereseze şi...